Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.

Novice

Bandaža za koleno
Sobota, 17. september 2022

Bandaža za koleno

 NOVO V SEPTEMBRU:  Eksluzivna novost za koleno, razvita z ortopedom: Bandaža Magnet Move, s katero kolenu zagotovite stabilnost in varen oprijem v vs...

Več

POSEBNO DARILO V DECEMBRU 2022-darilni bon- 20%
Sreda, 30. november 2022

POSEBNO DARILO V DECEMBRU 2022-darilni bon- 20%

Samo v mesecu DECEMBRU Vam Energetix podari posebno darilo v obliki darilnega bona, ki ga lahko koristitie ob vsakem nakupu v mesecu decembru  20...

Več

ČRNI PETEK IN IZJEMNI POPUSTI-50%
Petek, 18. november 2022

ČRNI PETEK IN IZJEMNI POPUSTI-50%

Ponudba velja do konca meseca, oziroma do odprodaje zalog pregled ponudbe na naslednji povezavihttps://mailchi.mp/8f791c32a736/rni-petek...

Več

Kje nas najdete

Visoko pri Kranju, 4212 Visoko



RAZSTAVNI SALON PE VISOKO PRI KRANJU:
Visoko 119,  4212 Visoko

Delovni čas vsak dan od 8.00 do 18.00
in izven delovnega čas na tel. št. 041 658 705

PRODAJNO MESTO IN RAZSTAVA:
LEKARNA ŽUŽEMBERK

Politika varstva osebnih podatkov

POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

Kakšen je  cilj zbiranja  in obdelovanja osebnih podatkov s strani podjetja  Magnavel d.o.o.? 

Glavni cilj podjetja Magnavel d.o.o.  je tako člane kot nečlane vsakomesečno in po potrebi tudi tedensko obveščati o dogodkih, ki jih namerava podjetje Magnavel d.o.o. organizirati za svoje člane in nečlane, o spremembah poslovne politike poslovanja, o planiraranih predstavitvah za svoje izdelke na terenu, o morebitnih akcijah, nagradnih igrah,  ki zadevajo samo člane, oziroma nečlane, o novostih, vezano na prodajni program in pridobivanja novih članov in s tem doseči kupčevo optimalno zadovoljstvo in tako doseči  zvestobo in zaupanje slehernega kupca.

Podjetje Magnavel d.o.o. obdeluje prejete osebne podatke izključno na podlagi privolitve in samo za namen , za katerega so bili osebni podatki poslani v podjetje Magnavel d.o.o., naj si bodi v elektronski obliki, oziroma po pošti, ali pa so obrazci (Pogodba o članstvu) izročeni osebno, na primer ob raznih dogodkih, ki ima za posledico samodejno  in brezplačno včlanitev udeleženca  strokovne predstavitve  blagovne znamke Energetix, Detoxamin in Sanovita, katere ekskluzivno za Slovenijo zastopa družba Magnavel d.o.o.

Podjetje Magnavel d.o.o. zbira in obdeluje izključno le tiste osebne podatke, ki so bili posredovani ob prijavi na določeno storitev (prijava na e-novice, prijava na zahtevek za katalog , prijava na dogodke, prijava na izobraževanja, prijava za pridobitev ponudbe, prijava v spletno trgovino in nakup , včlanitev,  itd), oziroma, ki so bili posredovani kot kontaktni podatki z namenom dodatnega informiranja s strani podjetja Magnavel d.o.o.(spletni kontaktni obrazec) Ti osebni podatki so lahko: elektronski naslov , ime in priimek, naslov bivališča, telefonska številka, ….. in privolitev v obdelavo teh osebnih podatkov.

Z obiskom spletne strani pa s pomočjo t.i. piškotkov podjetje Magnavel d.o.o. zbira informacije tudi o tem, kolikokrat ena oseba obišče spletno stran in katera vsebina na spletni strani jo najbolj pritegne. Piškotki podjetju omogočajo optimizacijo spletne strani glede na želje in zanimanje obiskovalca spletne strani in s tem je omogočeno tudi večje zadovoljstvo obiskovalca ob nadaljnih obiskih spletne strani podjetja Magnavel.

Kdo obdeluje osebne podatke?

Upravljalec osebnih podatkov je družba Magnavel d.o.o., Visoko 119, 4212 Visoko.

Kontaktni osebi za varstvo osebnih podatkov sta Črnič Darko in Metka Trojar.

Posredovane osebne podatke obdeluje s strani podjetja Magnavel d.o.o. pooblaščene osebe , ki so usposobljene za zagotavljanje celotnega varstva osebnih podatkov.

Kako je zagotovljeno varstvo osebnih podatkov?

Podjetje Magnavel d.o.o. kot upravljalec osebnih podatkov spoštuje zasebnost in se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez privolitve ne bo posredovalo tretji osebi , oziroma jih uporabilo v druge namene , kot v le te namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.

Osebne podatke družba Magnavel d.o.o. obdeluje v skladu z zahtevami  veljavne in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Za namen varstva osebnih podatkov  ima družba Magnavel d.o.o. sprejet interni pravilnik o varstvu osebnih podatkov. Vsak posameznik ima pravico, da se na zahtevo seznani s pravilnikom podjetja Magnavel d.o.o.

Koliko časa so hranjeni osebni podatki?

Osebni podatki , ki so  posredovani na družbo Magnavel d.o.o. , se obdelujejo le toliko časa, kolikor je potrebno , da se izpolni namen, za katerega so bili posredovani. V kolikor so osebni podatki posredovani za namen boljšega informiranja, se le ti zbirajo in obdelujejo do preklica posameznika , podan kadarkoli na naslov info@energetix.si.

Ali se lahko zahteva izbris osebnih podatkov?

Da, izbris osebnih podatkov se lahko zahteva kadarkoli na naslov info@energetix.si.

Kakšne so še pravice imetnika osebnih podatkov, ki jih je posredoval, oziroma jih posreduje?

Podjetje Magnavel d.o.o. ima obveznost, da obdeluje osebne podatke le za namen, za katerega so bili podatki posredovani. Oseba, ki je posredovala osebne podatke družbi Magnavel d.o.o, lahko kadarkoli kontrolira izvrševanje te obveznosti. Lahko tudi kadarkoli prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov, zahteva, da podjetje Magnavel d.o.o. omogoči  vpogled  v osebne podatke, ki jih obdeluje, zahteva, da podjetje Magnavel d.o.o. posreduje podatke (kopijo, izpis) o bdelavi osebnih podatkov. Prav tako lahko zahteva, da podjetje Magnavel d.o.o. posreduje njegove osebne podatke na njegovo zahtevo drugi fizični osebi, oziroma pravni osebi.

Vsa morebitna vprašanja ali zahtevke družba Magnavel  d.o.o. evidentira na elektronskem naslovu info@energetix.si. Za varstvo osebnih podatkov, ki so posredovani podjetju Magnavel d.o.o., je pristojen Črnič Darko.

Podjetje Magnavel d.o.o. bo na zahtevo posameznika odgovorilo v najkrajšem možnem času, oziroma najkasneje v roku 30 dni.

V primeru, da posameznik, ki je družbi Magnavel d.o.o. posredoval osebne podatke, na zahtevek za vpogled, popravek, prepoved obdelave, prenos podatkov ali izbris podatkov ni zadovoljen, oziroma meni, da so mu kršene pravice do varstva osebnih podatkov, se lahko pritoži nacionalnemu nadzornemu organu, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.   

 


Novo v trgovini

MODNI BLEŠČEČI UHANI S KRISTALI, TIP 8087-1

Ti majhni uhani so klasične okrogle oblike, izdelani so iz nerjavečega jekla z majhnimi kristali, ki se lesketajo na površini. Uhani delujejo zelo mod...

Spletna cena: 42,00 €

IZJEMNI UŠESNI ČEPKI Z BLEŠČEČIMI KRISTALČKI-TIP 8138-1

Ti okrogli uhani z zatiči se zaradi svoje organske oblike lepo prilegajo vašim ušesom. Imajo polirano površino iz nerjavečega jekla in so posejane s š...

Spletna cena: 75,00 €

NEŽNA ZAPESTNICA Z BLEŠČEČIM ELEMENTOM TIP 8139-1

Nežna zapestnica ima osrednji element, ki zarade svoje organske oblike in številnih pritrjenih kristalov takoj pritegne pogled. Bleščice kristalov tvo...

Spletna cena: 75,00 €

Izdelki v akciji

VISEČI UHANI S PERLO TIP 2598-1

Zelo elegantni polviseči uhani ne potrebujejo nobene kombinacije, saj so že kot samostojni nakit zelo očarljivi. Njihova posebnost je prava perla v ze...

Popust: -50,00%
Spletna cena: 22,50 €

ZAPESTNICA, artikel 3942-1

PODROBNOSTI PRODUKTA:-material: nerjeveče jeklo, dragi kamen-površinska obdelava: ionsko prevlečen rose-odtenki: zlati, rožnato zlati in sivi toni-vel...

Popust: -40,00%
Spletna cena: 36,00 €

Magnetni gelirani vložki za čevlje za vsako obutev , artikel 8012-1

PODROBNOSTI O PRODUKTU:-sestava: poliuretan (PU)-barva: prozorna-moč magnetov: 0,12 Tesla vsak magnet-št. magnetov skupaj:8 (4 magneti na vsakem vložk...

Popust: -0,00%
Spletna cena: 19,90 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica