Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.

Novice

poletna akcija 2021
Sreda, 21. julij 2021

poletna akcija 2021

Poletna akcija 2021 poleg članskih popustov prinaša še posebna dodatna darila in velja do prodanih količin.Razpoložljivo zalogo še prej preverite na t...

Več

POSEBNA PONUDBA
Sreda, 09. december 2020

POSEBNA PONUDBA

POSEBNO AKTUALNA POMLADANSKAS PONUDBA Z DARILNIM BONOM V VIŠINI 20% 



...

Več

Medicina dela in športa dr.Zadnikar svetuje
Četrtek, 03. december 2020

Medicina dela in športa dr.Zadnikar svetuje

Medicina dela in športa, dr. Zadnikar Vesna ima dolgoletno prakso pri delu z ljudmi, ki bodisi zaradi svoje prisilne drže na delovnem mestu, ali zarad...

Več

Kje nas najdete

Visoko pri Kranju, 4212 Visoko



RAZSTAVNI SALON PE VISOKO PRI KRANJU:
Visoko 119,  4212 Visoko

Delovni čas vsak dan od 8.00 do 18.00
in izven delovnega čas na tel. št. 041 658 705

PRODAJNO MESTO IN RAZSTAVA:
LEKARNA ŽUŽEMBERK

Politika varstva osebnih podatkov

POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

Kakšen je  cilj zbiranja  in obdelovanja osebnih podatkov s strani podjetja  Magnavel d.o.o.? 

Glavni cilj podjetja Magnavel d.o.o.  je tako člane kot nečlane vsakomesečno in po potrebi tudi tedensko obveščati o dogodkih, ki jih namerava podjetje Magnavel d.o.o. organizirati za svoje člane in nečlane, o spremembah poslovne politike poslovanja, o planiraranih predstavitvah za svoje izdelke na terenu, o morebitnih akcijah, nagradnih igrah,  ki zadevajo samo člane, oziroma nečlane, o novostih, vezano na prodajni program in pridobivanja novih članov in s tem doseči kupčevo optimalno zadovoljstvo in tako doseči  zvestobo in zaupanje slehernega kupca.

Podjetje Magnavel d.o.o. obdeluje prejete osebne podatke izključno na podlagi privolitve in samo za namen , za katerega so bili osebni podatki poslani v podjetje Magnavel d.o.o., naj si bodi v elektronski obliki, oziroma po pošti, ali pa so obrazci (Pogodba o članstvu) izročeni osebno, na primer ob raznih dogodkih, ki ima za posledico samodejno  in brezplačno včlanitev udeleženca  strokovne predstavitve  blagovne znamke Energetix, Detoxamin in Sanovita, katere ekskluzivno za Slovenijo zastopa družba Magnavel d.o.o.

Podjetje Magnavel d.o.o. zbira in obdeluje izključno le tiste osebne podatke, ki so bili posredovani ob prijavi na določeno storitev (prijava na e-novice, prijava na zahtevek za katalog , prijava na dogodke, prijava na izobraževanja, prijava za pridobitev ponudbe, prijava v spletno trgovino in nakup , včlanitev,  itd), oziroma, ki so bili posredovani kot kontaktni podatki z namenom dodatnega informiranja s strani podjetja Magnavel d.o.o.(spletni kontaktni obrazec) Ti osebni podatki so lahko: elektronski naslov , ime in priimek, naslov bivališča, telefonska številka, ….. in privolitev v obdelavo teh osebnih podatkov.

Z obiskom spletne strani pa s pomočjo t.i. piškotkov podjetje Magnavel d.o.o. zbira informacije tudi o tem, kolikokrat ena oseba obišče spletno stran in katera vsebina na spletni strani jo najbolj pritegne. Piškotki podjetju omogočajo optimizacijo spletne strani glede na želje in zanimanje obiskovalca spletne strani in s tem je omogočeno tudi večje zadovoljstvo obiskovalca ob nadaljnih obiskih spletne strani podjetja Magnavel.

Kdo obdeluje osebne podatke?

Upravljalec osebnih podatkov je družba Magnavel d.o.o., Visoko 119, 4212 Visoko.

Kontaktni osebi za varstvo osebnih podatkov sta Črnič Darko in Metka Trojar.

Posredovane osebne podatke obdeluje s strani podjetja Magnavel d.o.o. pooblaščene osebe , ki so usposobljene za zagotavljanje celotnega varstva osebnih podatkov.

Kako je zagotovljeno varstvo osebnih podatkov?

Podjetje Magnavel d.o.o. kot upravljalec osebnih podatkov spoštuje zasebnost in se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez privolitve ne bo posredovalo tretji osebi , oziroma jih uporabilo v druge namene , kot v le te namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.

Osebne podatke družba Magnavel d.o.o. obdeluje v skladu z zahtevami  veljavne in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Za namen varstva osebnih podatkov  ima družba Magnavel d.o.o. sprejet interni pravilnik o varstvu osebnih podatkov. Vsak posameznik ima pravico, da se na zahtevo seznani s pravilnikom podjetja Magnavel d.o.o.

Koliko časa so hranjeni osebni podatki?

Osebni podatki , ki so  posredovani na družbo Magnavel d.o.o. , se obdelujejo le toliko časa, kolikor je potrebno , da se izpolni namen, za katerega so bili posredovani. V kolikor so osebni podatki posredovani za namen boljšega informiranja, se le ti zbirajo in obdelujejo do preklica posameznika , podan kadarkoli na naslov info@energetix.si.

Ali se lahko zahteva izbris osebnih podatkov?

Da, izbris osebnih podatkov se lahko zahteva kadarkoli na naslov info@energetix.si.

Kakšne so še pravice imetnika osebnih podatkov, ki jih je posredoval, oziroma jih posreduje?

Podjetje Magnavel d.o.o. ima obveznost, da obdeluje osebne podatke le za namen, za katerega so bili podatki posredovani. Oseba, ki je posredovala osebne podatke družbi Magnavel d.o.o, lahko kadarkoli kontrolira izvrševanje te obveznosti. Lahko tudi kadarkoli prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov, zahteva, da podjetje Magnavel d.o.o. omogoči  vpogled  v osebne podatke, ki jih obdeluje, zahteva, da podjetje Magnavel d.o.o. posreduje podatke (kopijo, izpis) o bdelavi osebnih podatkov. Prav tako lahko zahteva, da podjetje Magnavel d.o.o. posreduje njegove osebne podatke na njegovo zahtevo drugi fizični osebi, oziroma pravni osebi.

Vsa morebitna vprašanja ali zahtevke družba Magnavel  d.o.o. evidentira na elektronskem naslovu info@energetix.si. Za varstvo osebnih podatkov, ki so posredovani podjetju Magnavel d.o.o., je pristojen Črnič Darko.

Podjetje Magnavel d.o.o. bo na zahtevo posameznika odgovorilo v najkrajšem možnem času, oziroma najkasneje v roku 30 dni.

V primeru, da posameznik, ki je družbi Magnavel d.o.o. posredoval osebne podatke, na zahtevek za vpogled, popravek, prepoved obdelave, prenos podatkov ali izbris podatkov ni zadovoljen, oziroma meni, da so mu kršene pravice do varstva osebnih podatkov, se lahko pritoži nacionalnemu nadzornemu organu, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.   

 


Novo v trgovini

UHANI, artikel 8062-1

PODROBNOSTI PRODUKTA:-material: nerjaveče jeklo-barvni toni: srebrni-moč magnetov: 0,12 Tesla-št. magnetov: 2-površinska obdelava: polirana-za: ženske...

Spletna cena: 60,00 €

VERIŽICA, artikel 8007-1

PODROBNOSTI PRODUKTA:-material: nerjaveče jeklo, kristal-barvni toni: srebrni in beli-velikost: XXS in XXXXL-moč magneta: 0,12 Tesla-št. magnetov: 1-p...

Spletna cena: 55,00 €

ZAPESTNICA, artikel 3272-1

PODROBNOSTI PRODUKTA:-material: nerjaveče jeklo-odtenki: srebrni toni-moč magnetov: 0,12 Tesla-št. magnetov: 2-površinska obdelava: polirana-za: žensk...

Spletna cena: 50,00 €

Izdelki v akciji

NAKIT ZA GLEŽENJ, art. 3965-1+177 GRATIS (POLETNA AKCIJA)

PODROBNOSTI PRODUKTA:-sestava: nerjaveče jeklo-barvni odtenek: srebrna-velikost: M-XL-moč magneta: 0,12 Teslašt. magnetov: 2površinska obdelava: polir...

Popust: -0,00%
Spletna cena: 59,00 €

3995-zapestnica perle in uhani v posebni ponudbi (poštnina ni vračunana v ceno)

Nova zapestnica iz niza perl, ki prevladujejo v osrednjem delu te zapestnice, se popolnoma ujema z nežno verižico. Oblika je hkrati klasična in modern...

Popust: -14,49%
Spletna cena: 59,00 €

Obesek 2121-3 s kristali (poštnina ni vračunana v ceno) in uhani GRATIS-KOMPLET

PODROBNOSTI O IZDELKU:-moč magneta: 0,12 Tesla-nerjaveče jeklo, kristal-barva: v odtenkih bele, srebrne-možnost združljivosti: ogrlica C (7,5 × 6,7)-š...

Popust: -42,50%
Spletna cena: 69,00 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica