Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.

Novice

poletna akcija 2021
Sreda, 21. julij 2021

poletna akcija 2021

Poletna akcija 2021 poleg članskih popustov prinaša še posebna dodatna darila in velja do prodanih količin.Razpoložljivo zalogo še prej preverite na t...

Več

POSEBNA PONUDBA
Sreda, 09. december 2020

POSEBNA PONUDBA

POSEBNO AKTUALNA POMLADANSKAS PONUDBA Z DARILNIM BONOM V VIŠINI 20% ...

Več

Medicina dela in športa dr.Zadnikar svetuje
Četrtek, 03. december 2020

Medicina dela in športa dr.Zadnikar svetuje

Medicina dela in športa, dr. Zadnikar Vesna ima dolgoletno prakso pri delu z ljudmi, ki bodisi zaradi svoje prisilne drže na delovnem mestu, ali zarad...

Več

Kje nas najdete

Visoko pri Kranju, 4212 VisokoRAZSTAVNI SALON PE VISOKO PRI KRANJU:
Visoko 119,  4212 Visoko

Delovni čas vsak dan od 8.00 do 18.00
in izven delovnega čas na tel. št. 041 658 705

PRODAJNO MESTO IN RAZSTAVA:
LEKARNA ŽUŽEMBERK

Obvestilo o varstvu osebnih podatkov

OBVESTILO O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV, KI SE POŠILJAJO PREKO KONTAKNEGA SPLETNEGA OBRAZCA

Komu so namenjeni osebni podatki, navedeni na spletnem obrazcu?

Z izpolnitvijo in potrditvijo kontaktnega spletnega obrazca, ki je dostopen na spletni strani družbe Magnavel d.o.o, posredujete osebne podatke, navedene na spletnem obrazcu, družbi Magnavel d.o.o., Visoko 119, 4212 Visoko (v nadaljevanju podjetje Magnavel)

Na podlagi vaše privolitve, oddane preko spletnega obrazca, vas bo podjetje Magnavel obveščal o svojih prodajnih novostih in dodatno informiralo o svojem prodajnem programu in pogojih, ter spremembah članstva (v nadaljevanju trženje).

Podjetje Magnavel, kot upravljalec osebnih podatkov, spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretji osebi, oziroma jih uporabilo v druge namene, kot v namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.

Podjetje Magnavel osebne podatke obdeluje v skladu z zahtevami veljavne evropske in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Za namen varstva osebnih podatkov ima sprejet interni pravilnik o varnosti osebnih podatkov. Povzetek pravilnika-Politika varstva osebnih podatkov –je javno objavljen na spletni strani podjetja. Vsak posameznik ima poleg seznanitve s politiko varstva osebnih podatkov pravico, da se na zahtevo seznani tudi z internim pravilnikom podjetja Magnavel.

Kakšen je postopek pošiljanja osebnih podatkov, navedenih na spletnem obrazcu?

Na spletni strani podjetja Magnavel izpolnite kontaktni spletni obrazec, na katerem morate vpisati vaše ime in priimek, ter vaš elektronski naslov. Zaželjena je tudi vaša telefonska številka.

Izpolnjeni kontaktni obrazec  morate še potrditi s klikom na gumb. S to potrditvijo dovoljujete, da podjetje Magnavel vaše osebne podatke, ki ste jih navedli na spletnem obrazcu, uporabi za namen trženja in s tem posredovanja novosti o prodajnih ponudbah, ter hkrati potrjujete, da ste seznanjeni z obvestilom o varstvu osebnih podatkov, s Politiko varstva osebnih podatkov, ter z možnostjo, da vašo privolitev kadarkoli prekličete.

Na osnovi izpolnjenega kontaktnega obrazca in potrditve elektronskega sporočila  boste prejemali informacije na vaš elektronski naslov.

Koliko časa in za kakšen namen podjetje Magnavel obdeluje vaše osebne podatke?

Vaše podatke, ki jih navedete na spletnem kontaktnem, bo podjetje Magnavel hranilo v evidenci  le za namen trženja, oziroma posredovanja novosti o prodajni ponudbi . Vaši podatki se bodo hranili do vašega preklica na elektronski naslov info@energetix.si, oziroma z ustrezno označitvijo odjave ali preklica ob prejemu e-sporočila s strani podjetja Magnavel

Kdo so uporabniki podatkov in ali se bodo podatki posredovali tretjim osebam?

Uporabnik podatkov je Magnavel , ki vaših osebnih podatkov ne bo nikoli posredovalo tretjim osebam, razen v primeru vaše privolitve.

Kako bo podjetje Magnavel uporabljalo vaše osebne podatke, ki jih posredujete preko spletnega obrazca in kako so le ti zavarovani v podjetju Magnavel?

Osebne podatke, ki jih posredujete preko kontaktnega spletnega obrazca, bo podjetje Magnavel uporabilo izključno za namen, oziroma več namenov, za katere ste osebne podatke posredovali.

Zavarovanje osebnih podatkov poteka skladno z določili Pravilnika o varstvu osebnih podatkov. Po prejemu obrazcev v podjetje Magnavel, se le ti preko računalniškega sistema in gesla, ter pooblaščene osebe vnesejo v ustrezno evidenco. Dostop do prostorov družbe je ustrezno zavarovan.

Kakšne so vaše pravice v zvezi z posredovanimi osebnimi podatki?

Podjetje Magnavel se obvezuje, da obdeluje osebne podatke le za namen, za katerega ste osebne podatke posredovali. Kadarkoli lahko prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov, zahtevate, da vam podjetje Magnavel omogoči vpogled v vaše osebne podatke, ki jih obdeluje, zahtevate, da vam posreduje podatke (kopijo, izpis) o obdelavi vaših osebnih podatkov ali zahtevate popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov.

Vsa morebitna vpršanja ali zahtevke posredujte na info@energetix.si, elektronski naslov podjetja Magnavel .

V primeru, da z odgovorom  podjetja Magnavel na vaš zahtevek za preklic obdelave, vpogled, popravek, prepoved obdelave, prenos podatkov ali izbris podatkov niste zadovoljni, oziroma menite , da so vam kršene pravice do varstva osebnih podatkov, se lahko pritožite nacionalnemu nadzornemu organu, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec , Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

Upravljalec osebnih podatkov je Magnavel d.o.o., Visoko 119, 4212 Visoko, info@energetix.si, kontaktna oseba je Metka Trojar, oziroma Darko Črnič .    


Novo v trgovini

UHANI, artikel 8062-1

PODROBNOSTI PRODUKTA:-material: nerjaveče jeklo-barvni toni: srebrni-moč magnetov: 0,12 Tesla-št. magnetov: 2-površinska obdelava: polirana-za: ženske...

Spletna cena: 60,00 €

VERIŽICA, artikel 8007-1

PODROBNOSTI PRODUKTA:-material: nerjaveče jeklo, kristal-barvni toni: srebrni in beli-velikost: XXS in XXXXL-moč magneta: 0,12 Tesla-št. magnetov: 1-p...

Spletna cena: 55,00 €

ZAPESTNICA, artikel 3272-1

PODROBNOSTI PRODUKTA:-material: nerjaveče jeklo-odtenki: srebrni toni-moč magnetov: 0,12 Tesla-št. magnetov: 2-površinska obdelava: polirana-za: žensk...

Spletna cena: 50,00 €

Izdelki v akciji

NAKIT ZA GLEŽENJ, art. 3965-1+177 GRATIS (POLETNA AKCIJA)

PODROBNOSTI PRODUKTA:-sestava: nerjaveče jeklo-barvni odtenek: srebrna-velikost: M-XL-moč magneta: 0,12 Teslašt. magnetov: 2površinska obdelava: polir...

Popust: -0,00%
Spletna cena: 59,00 €

3995-zapestnica perle in uhani v posebni ponudbi (poštnina ni vračunana v ceno)

Nova zapestnica iz niza perl, ki prevladujejo v osrednjem delu te zapestnice, se popolnoma ujema z nežno verižico. Oblika je hkrati klasična in modern...

Popust: -14,49%
Spletna cena: 59,00 €

Obesek 2121-3 s kristali (poštnina ni vračunana v ceno) in uhani GRATIS-KOMPLET

PODROBNOSTI O IZDELKU:-moč magneta: 0,12 Tesla-nerjaveče jeklo, kristal-barva: v odtenkih bele, srebrne-možnost združljivosti: ogrlica C (7,5 × 6,7)-š...

Popust: -42,50%
Spletna cena: 69,00 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica