Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.

Novice

Bandaža za koleno
Sobota, 17. september 2022

Bandaža za koleno

 NOVO V SEPTEMBRU:  Eksluzivna novost za koleno, razvita z ortopedom: Bandaža Magnet Move, s katero kolenu zagotovite stabilnost in varen oprijem v vs...

Več

POSEBNO DARILO V DECEMBRU 2022-darilni bon- 20%
Sreda, 30. november 2022

POSEBNO DARILO V DECEMBRU 2022-darilni bon- 20%

Samo v mesecu DECEMBRU Vam Energetix podari posebno darilo v obliki darilnega bona, ki ga lahko koristitie ob vsakem nakupu v mesecu decembru  20...

Več

ČRNI PETEK IN IZJEMNI POPUSTI-50%
Petek, 18. november 2022

ČRNI PETEK IN IZJEMNI POPUSTI-50%

Ponudba velja do konca meseca, oziroma do odprodaje zalog pregled ponudbe na naslednji povezavihttps://mailchi.mp/8f791c32a736/rni-petek...

Več

Kje nas najdete

Visoko pri Kranju, 4212 VisokoSedež podjetja 
Visoko 119,  4212 Visoko
tel. 041 658 705 

PRODAJNA MESTA IN RAZSTAVA:

 LEKARNA ŽUŽEMBERK-TANJA LUKANC
TEL. 07 388 80 00

VESNA NEFERAMIS, Ptuj
tel. 041 827 325

PETRA BELE, Rogaška Slatina
tel. 041 315 838

 


Mnenja kupcev

IZKUŠNJE UPORABNIKOV NAKITA ENERGETIX

 

Dragi sodelavci,

po več kot petih letih dela smo zbrali veliko koristnih in zanimivih izkušenj, ki ste nam jih posredovali. Tukaj bomo navedli le nekatere nenavadne izkušnje, ki bodo smerokaz nadaljnjim odkrivanjem magnetne terapije, da razširite njene meje in da nas boste tudi malo pogosteje obveščali o vsem zanimivem.To je tudi v vašem interesu kot tudi v interesu bodočih kupcev in sodelavcev.

Nikoli vam ne bi mogla govoriti o magnetni terapiji, če se tudi sama ne bi prepričala o njenem delovanju. Po pitju magnetne vode sem pod mikroskopom s temnim poljem videla, kako ima moja kri lepo konfiguracijo, za razliko od krvi mojih sodelavcev, ki so še vedno veljali za zdrave, vendar so bili njihovi eritrociti v mikrokepicah, kar je le en korak stran od bolezni. Z nošenjem bakrene zapestnice, verižice z obeskom, še ene zapestnice na drugi roki in še magnetnega srca sem uspela uravnati krvni pritisk, ki mi je začel nihati, izginil je šum v levem ušesu in sklepi so me prenehali boleti. Prvikrat v življenju sem uspela pozdraviti kronični sinuzitis, po katerem so me vedno vsi poznali, saj sem neprestano kašljala, prenehal me je mučiti obstruktivni bronhitis in zmanjšale so se mi alergijske reakcije. Kar me je še posebej razveselilo, je bilo prenehanje alergije na sonce, kar mi je po več letih omogočilo brezskrbno plavanje v morju ter da sem ob uporabi UV-faktorja tudi lepo porjavela.

Zlom desne podlakti sem uspela pozdraviti z magnetnim srcem v le desetih dneh, kljub temu da so mi svetovali uporabo mavca 30 dni in prav toliko časa za rehabilitacijo roke. Ko ni bilo več bolečine, je rehabilitacija roke potekala vzporedno z zaraščanjem kosti in roka je prav lepo delovala že dva tedna po zlomu, zato sem lahko plavala in opravljala hišna opravila. Zaradi dveh predhodnih miokarditisov sem se hitro utrudila, a sem, zopet po zaslugi magnetnega srca, prav hitro uspela regenerirati svojo srčno mišico, tako da sem lahko plavala tudi dalj časa. O izboljšanju energijskega nivoja, dobrem spancu in ogromnem zmanjšanju stresa vam ne bom niti pripovedovala. Počasi je izginjal celulit in oteklin na nogah nisem več imela, zaradi njih sem morala pogosto piti Lasix. Energetsko, zdravstveno in objektivno sem se počutila dvajset let mlajšo, moja delovna vnema pa je to potrjevala. V času treh zim, odkar nosim nakit v povprečju od 5 do 7.000 gaussov, nisem imela gripe, manjše prehlade sem preživela na nogah, za razliko od prejšnjih nekajkratnih sezonskih prehladov.

Vse to sem navedla, ker sem vse do začetka nošenja magnetnega nakita verjela, da sem zdrava oseba ter da mi nekatere diagnoze z leti pač pripadajo. Srečna sem, ker sem uspela to trditev ovreči, kar priporočam tudi vam. Dragoceno izkušnjo pri zaraščanju kosti sem doživela pri sinu Vladanu, ki se je nekega dne zbudil z otečenim levim delom obraza, z bolečinami in krči v čeljusti, ki so mu preprečevali govor in hranjenje. Že po 15 minutah nošenja magnetnega srca na ovratniku majice je lahko govoril in jedel, oteklina je povsem splahnela. Po slikanju smo videli, da gre za veliko cisto v spodnji čeljusti. Potrebna je bila operacija, na katero je čakal do konca šolskega leta, ta čas je nosil magnetno zapestnico, zaradi česar so izginile bolečine in oteklina. Operacija je bila obsežna, luknja v čeljusti pa ogromna. Rečeno mu je bilo, da se bo zarasla po 6 do 8 mesecih, in še to z defektom. Ker se je vse zaključilo po 3 mesecih, so ga na maksiofacialni kirurgiji vprašali, kaj je delal in neizmerno so se razveselili, ko so videli sliko s perfektno regenerirano kostjo čeljusti.

 

Vaša

prim. dr. sci.

Jelisaveta Kunosić

 

 

 

Kot mlado dekle sem se ukvarjala z atletiko in tekom in do sedaj sem imela deset poškodb meniskusa na desni nogi. Zadnji padec je povzročil novo poškodbo, tako da so me zaradi strašne bolečine nesli v hišo. Takoj sem si namestila na koleno 6.000 gaussov magnetnega nakita in bolečine so takoj izginile. Po nasvetu sem pila tudi magnetno vodo in po nekaj dneh sem dobila močne bolečine v desnem ledvenem predelu in tudi krvav urin, kar je kazalo na izločanje peska iz ledvic. Ta proces je trajal nekaj dni, nato pa se je vse umirilo. Operacija ni bila potrebna, rehabilitacija pa je potekala brez večjih bolečin.

 

* Ta primer je podan kot dokaz zelo ugodnega vpliva magnetnega polja na hrustanec, ki zadrži dovolj vode in dobro reagira na magnetno stimulacijo in kot primer dobrega analgetičnega vpliva magnetov. Prav tako pa ob nošenju močnejših magnetov pogosto prihaja do izločanja peska in mikroliltiaze iz ledvic, s tem pa se prepreči nastanek večjih kamnov, ki lahko povzročijo večje probleme. Pri nekaterih osebah lahko med magnetno terapijo pride do zmanjšanja kalcijevih kamnov v žolčniku zaradi specifičnega kristaliziranja kalcija v prisotnosti magnetnega polja.

 

* Komentar zdravnika Gorgane Nikezić

Gorgana Nikezić

 

 

 

Dolgo let sem imela na glavi izrastek, velik kot lešnik in zelo me je motil. Po nekajmesečnem nošenju bakrene zapestnice je le-ta postal komaj opazen.

* Ta primer je eden izmed mnogih uporabnikov magnetnega nakita, ki so prišli osebno in mi pokazali razne izrastke, lipome ipd. na koži, ki so se občutno zmanjšali ob nošenju magnetnega nakita. Mnogim so prav tako izginile ciste na dojkah, fibroadenomi, ciste na ščitnici in jajčnikih, jetrih ... Moji osemletni vnukinji pa so po enoletnem neuspešnem zdravljenju bradavice naprstih izginile po enomesečnem nošenju bakrene zapestnice.

 

Etela Grozdanović 

 

 

 

Ime mi je Sabina Boben, že vrsto let stanujem v Kopru. Dobro leto sem upokojenka, pred tem sem 37 let delala v službi, zelo zanimivi, vendar hkrati stresni. Posledice sedenja 8 in več ur na dan za računalnikom in hitro ukrepanje - stres, so za zdravje, posebej za hrbtenico uničujoči. Tako sem postala hrbtenični bolnik.

Leta 1995 sem bila operirana na 5. ledvenem delu za hernijo diska - zelo uspešno. Vendar sta stresno delo in sedenje za računalnikom znova in znova sprožala bolečino v križu in posledično ponovno jemanje protibolečinskih tablet. To me je dodatno spodbudilo k iskanju alternative, možnosti kvalitetnega življenja brez zastrupljanja z analgetiki (stranski učinki na organizem). Magnetno terapijo sem poznala iz zdravilišč, ki jih redno obiskujem. Vendar je to premalo za aktivno življenje brez bolečin. Leta 2005 sem se seznanila z magnetno terapijo preko magnetnega nakita ENERGETIX Slovenija.

Z magnetno zapestnico in »POPOTNIŠKIM SRČKOM« sem zelo hitro občutila pozitivno delovanje magnetnega valovanja na telo. Po treh tednih so bolečine izginile, krvni pritisk uredil,počutje zelo izboljšalo. Magnetni nakit nosim 24 ur, počutim se v redu, analgetiki so ostali v lekarni. Energetix magnetni nakit sama imenujem »ŽIVI NAKIT«, ki ljudem pomaga h kvalitetnejšemu življenju. Priporočam ga veliko ljudem in tisti, ki ga redno nosijo, poznajo dobre učinke magnetnega valovanja. Prirejam predstavitve magnetnega nakita na domovih, tam ljudi seznanjam z učinki le-tega, prijetno je druženje in spoznavanje novih prijateljev, gostiteljico pa tudi nagradim. Aktivno delovanje pomeni izboljšanje družinskega proračuna. Z nošenjem zelo lepega in kvalitetnega magnetnega nakita ENERGETIX si podarjamo zdravje, lepoto in kvalitetno življenje brez bolečin in zastrupljanja z analgetiki.

 

Sabina Boben, Koper

 

 

 

Moji napori so ekstremni in potreba po dodatni energiji je stalno prisotna. Zahvaljujoč magnetnemu nakitu, ki ga nosim vsak dan, imam še več energije, poleg tega pa je lično izdelan in prijetnega videza. Brez njega ne grem nikamor.

 

Martin Strel, ultramaratonski plavalec

 

 

 

Po dveh operacijah gležnja se mi je z nošenjem magnetnega nakita cirkulacija krvi v nogah izboljšala. Krči, ki so se pojavljali predvsem v mirovanju, so se zmanjšali vsaj za 80 odstotkov. Navdušena sem nad omenjeno magnetno terapijo. Omenim naj, da sem bila nekaj časa na invalidskem vozičku.

 

Kernjak Alenka, medicinska sestra

 

 

 

Slučajno sem opazila vaš nakit na internetu in sem ga hotela videti tudi v živo. Moram priznati, da je veliko lepši v živo. Nad njim sem bila tako navdušena, da sem takoj naročila zapestnico in verižico s koalo. Sicer ne nosim veliko nakita, a zaradi pozitivnih učinkov zapestnico nosim vedno, saj imam že dalj časa težave z roko kot posledica revme.

 

Nina Gazibara, manekenka in voditeljica

 

 


Sem zdravstvena delavka, stara 57 let. Do sedaj še nisem imela resnejših zdravstvenih težav, razen tistih, letom primernih, kot so bolečine v želodcu, glavobol zaradi nizkega krvnega tlaka, bolečine v vratnem delu hrbtenice in križu ter eno veliko nadlogo, to je srbenje kože brez vidnih alergijskih znakov. Pred štirimi meseci sem izvedela za nakit Energetix in od takrat imam na sebi vsaj 3 ali 4 kose magnetnega nakita, predvsem zato, ker mi je zelo všeč. Priznam, da na začetku nisem upala o kakih zdravilnih učinkih tega nakita, a sedaj se počutim vsaj 4 leta mlajša. Moji prijatelji pravijo, da tako tudi izgledam. Želodec me boli precej manj, glavobolov ne poznam več, bolečine v vratu so zelo redke, koža me ne srbi več. Poleg vseh naštetih pozitivnih učinkov opažam, da sem dosti bolj razpoložena in vedno dobre volje, kar je najbolj pomembno. Energetix je moj drugi dom, sodelavci v njem pa moja druga družina.

 

Nikolija Ripak

 

 

 

Po dvakratnem zlomu roke sem imela zapestje trdo, zatečeno in negibljivo. Magnetno zapestnico uporabljam meseca, nad rezultatom sem navdušena, saj lahko zopet uporabljam svojo desno roko.

 

Kimperk Amalija, 86 let

 

 

 

Prva sprememba, ki sem jo opazila, je bila boljše in bolj mirno spanje. Po enem mesecu pa sem opazila, da nimam več glavobolov, ki so bili prej zelo pogosti.

 

Kimperk Ksenija, 33 let

 

 

 

Imam obrabo kolka, ki so jo spremljale tako hude bolečine, da sem že opazno šepal. Hčerka mi je priporočila magnetno srce, ki sem ga nosil točno na kolku. Po 14 dneh nošenja je postal moj korak zopet raven in neboleč. Srček sem pospravil in si priskrbel zapestnico, ki je ni treba snemati in nameščati. Srček dodam le še ob vremenskih spremembah, ko so težave večje, kadar pa ga ne potrebujem, ga tudi komu posodim in po preizkusu si je že kar nekaj prijateljev, prijateljic in znancev kupilo svojega.

 

Krajnc Franc, 60 let

 

 

 

Pred uporabo verižice sem imela bolečine v vratu in hrbtenici. Že po prvem dnevu nošenja verižice sem opazila bistvene spremembe. Vrat je postal gibljiv in bila sem skoraj brez bolečine. Verižica pa mi je tudi lep modni dodatek. Hvala Nives Kranjc za predstavitev.

 

Uršej Ksenija, 35 let

 

 

 

Nad vašim izdelkom sem zelo navdušena. Ko sem prišla na predstavitev, sem bila zelo skeptična, saj drugače ne verjamem v takšne stvari. Bila sem slabe volje in brez energije, ko pa sem si na majico dala magnet (srce), sem začutila neko čudno energijo, ki je začela potovati skozi moje telo. Lahko rečem, da ste me prepričali, sedaj vem, da ti magnetki res pomagajo. Napolnil me je s pozitivno energijo.

 

Krevh Tonja, 25 let

 

 

 

Že vrsto let imam težave z živci in nespečnostjo. Za rojstni dan mi je prijateljica podarila magnetno zapestnico. Težave so se zmanjšale praktično takoj, saj sem že po nekaj dneh uporabe zaspala brez pomoči uspavalne tablete, pa tudi počutila sem se res dobro. Zahvaljujem se prijateljici in podjetju Energetiks.

 

Lever Irma, 54 let

 

 

 

Čisto po naključju sem izvedela, da se sodelavka ukvarja s prodajo magnetnega nakita. Približala mi ga je in pokazala in takoj sem bila navdušena nad njim in njegovo lepoto. Že kar nekaj časa imam bolečine v komolcu leve roke, zato sem se odločila, da si kupim zapestnico in da vidim, kako deluje. Naj povem, da sem jo prvih 14 dni nosila skupaj z ročno uro in da ni bilo nobene spremembe. Potem pa sem se odločila, da uro snamem in nosim samo zapestnico. Opazila sem razliko. Seveda roke še bolijo, a ponoči se ne zbujam, mirno spim, čutim rahle mravljince po roki in tudi energije imam več. Sedaj sem uro dala na stran, sploh je ne nosim več. Ne vem, ali mi pomaga ali pa sem se prepričala že s pogledom nanjo. Ne bi je in je tudi ne bom zamenjala z ročno uro. Nikoli več.

 

Alenka, Koroška

 

 

 

Imela sem hud glavobol. Namestila sem si magnetni obesek in v roku 30 minut je glavobol popolnoma ponehal.

 

Vornšek Marta, 47 let

 

 

 

Sprememba, ki sem jo opazila, je bila, da nisem imela več glavobola in sem se bolje počutila. Namestila sem si ogrlico.

 

Lucija Planinšek, 31 let

 

 

 

Moja svakinja je stara 62 let. Ima povsem dotrajano hrbtenico, skratka, če ti malo opiše svoje bolečine in neprespane noči zaradi le-teh, se ti v srce zasmili. Jaz pa sem bila že dogovorjena, da se udeležim predstavitve energetskega nakita! Nisem ji predlagala, da bi šla z mano, ampak sem ji raje podarila eno zapestnico, s prošnjo, naj jo nosi, če ji bo kaj koristilo. Sedaj pravi, da bolečine sicer niso izginile, ampak zjutraj čuti neko pozitivno energijo, da lažje vstane, pa tudi dnevi so bolj znosni.

 

Manija, Velenje

 

 

 

Z nakitom sem zelo zadovoljna, zelo lep je, predvsem pa je pomembno to, da mi resnično pomaga pri težavah, ki jih imam. Moj problem je visok pritisk, ki ga kar uspešno krotim z zapestnico in uhani. Resnično je sprememba, odkar ga nosim, in ga priporočam vsem - samo nositi ga je treba vedno.

 

Erna Krevh, 55 let


Novo v trgovini

Zapestnica z motivom bleščečega srcatip 82362

Pri tej zapestnici se barva v nežnih rožnato zlatih odtenkih popolnoma ujema z bleščečimi kristali, ki obdajajo osrednji element v obliki srca. Zapest...

Spletna cena: 59,00 €

Zapestnica z motivom bleščečega srca

Ta privlačno oblikovana zapestnica ima vse, kar bi pričakovali od visokokakovostnih zapestnic: ima modern in jasen dizajn, ki je  prav tako prime...

Spletna cena: 49,00 €

Magnetna zapestnica s simbolom neskončnosti

V tej moderni zapestnici je bilo nanizanih veliko simbolov neskončnosti, kar je dalo zelo privlačen in hkrati izjemen videz. Simbol neskončnosti preds...

Spletna cena: 59,00 €

Izdelki v akciji

VISEČI UHANI S PERLO TIP 2598-1

Zelo elegantni polviseči uhani ne potrebujejo nobene kombinacije, saj so že kot samostojni nakit zelo očarljivi. Njihova posebnost je prava perla v ze...

Popust: -50,00%
Spletna cena: 22,50 €

Modern prstan s simboliko neskončnosti tip 8158

Ta sodoben prstan je sestavljen iz vrste simbolov neskončnosti, ki pomenijo neskončnost. Lahko ga nosite sami ali podarite ljubljeni osebi-kot simbol ...

Popust: -20,41%
Spletna cena: 39,00 €

MODERNA OGRLICA Z OBESKOM V OBLIKI SRCA

Ta nežna ogrlica je zelo preprosta in hkrati moderna, zato jo lahko kombiniramo na več načinov. Majhen obesek v obliki srčka deluje kot paša za oči in...

Popust: -20,41%
Spletna cena: 39,00 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica