Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.

Kje nas najdete

Visoko pri Kranju, 4212 VisokoRAZSTAVNI SALON PE VISOKO PRI KRANJU:
Visoko 119,  4212 Visoko

Delovni čas vsak dan od 8.00 do 18.00
in izven delovnega čas na tel. št. 041 658 705

PRODAJNO MESTO IN RAZSTAVA:
LEKARNA ŽUŽEMBERK

400-1.png

magnetna palčka za vodo tip 400

Spletna cena: 34,90 €
Na zalogi
Šifra izdelka: 400-1
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

  Magnetna palčka nosi motiv žabice, ki je zaščitni znak blagovne znamke ENERGETIX. Živahna žabica iz poliranega visokokakovostnega jekla, ki v vodi ne spremeni barve, je obogatena s kristalčkom Swarovski®, ki žabico poživi, uživanje priporočene količine dveh litrov vode dnevno pa popestri.
  V POLETNI AKCIJI 1+1 GRATIS 

   • Število magnetov: 1
   • Magnetna moč: 0,2 Tesla
   • Material: kirurško jeklo, kristal Swarovski®
   • Certifikat kakovosti: brez niklja
   • Barva kamna: kristalna-prosojna
   • Barvna kombinacija: srebrna, kristalna-prosojna
   • Površinska obdelava: polirano-sijaj
   • Za vsakogar

   Pitje magnetne vode in nošenje magnetnega nakita predstavljata preventivo za celo družino.

   Zakaj je pomembno, da popijemo dovolj vode, še posebej magnetne?
   Voda uravnava vse funkcije našega organizma: srce, ožilje, mišice, metabolizem, prebavo, hlajenje telesa,.... Voda je temelj vsake naše celice. Zaradi vode se zavedamo, čutimo, razmišljamo. 

   Če je v telesu premalo vode, se pojavi nevarnost za ledvica in vse ostale funkcije v telesu. Tudi zaprtje je pogosto posledica užitja premajhne količine vode, kar pripomore k biološkemu staranju telesa. 

   Poleg čistosti in mehkobe vode je najpomembnejši kriterij za zdravo vodo njena vitalna sila. Najbolj zdrava voda je voda direktno iz izvira. 

   Izvirska voda pride iz zemeljskih magnetnih polj in je napolnjena z energijo. Ima "zdravo" strukturo, s kroženjem in vibriranjem njenih molekul. Nosi vitalno silo.

   Voda, ki do nas pripotuje skozi vodovodni sistem, pa je sicer kemično čista, zato pitna, a psihično mrtva: nima magnetne energije, ki jo telesne celice potrebujejo, da se lahko obnavljajo. Tudi prekuhana ali zamrznjena voda izgubi svojo magnetno moč in vitalno silo.

   Revitalizirana voda s pomočjo magnetne palčke omogoča, da ustvarite magnetno polje neposredno v vodi, ki jo uživate. 

   Pod vplivom magnetov voda spremeni strukturo. Namesto v molekule se povezuje v trimere (po tri molekule skupaj), ki so najboljši za življenje. Spremenijo se gostota, viskoznost, prevodnost in kislost (pH) ter tudi površinska napetost, skratka vse, kar je pomembno za življenje in pospešitev presnovnih procesov, topnost proteinov, encimov,.... 

   Palčko postavimo v steklenico in po potrebi dodajamo vodo. Najboljši rezultati z magnetno palčko se pokažejo že po nekaj deset sekundah, ko se voda namagneti dvopolno. Tekočina zadrži magnetizem do 3 dni od začetka magnetenja. Priporočljivo je popiti kozarec vode vsaki dve uri. 

   Še posebej se magnetna voda priporoča v času prehladov  kot preventiva ali pospešitev okrevanja, saj magnetna voda vpliva tudi na imunski sistem, prav tako pa močno vpliva na epitelne celice tankega črevesa, zato se peristaltika uredi in tudi zaprtje postane pozabljen problem.

   Naš nasvet: 
   Pijte VODO, ne čaj, sok, kavo, pivo, vino. Če vsako uro popijete samo en kozarec (0,2 l) vode, popiti dva litra na dan ni več tako velik problem. Poskrbite le, da bo poln kozarec vode vedno "pri roki".


   Dodatni podatki

   Moč magnetov: 2000 gaussov

   Podobni izdelki v kategoriji

   Magnetni povoj za hrbet tip MW 5000 (poštnina ni vračunana v ceno)

   Magnetna bandaža podjetja Energetix s svojimi bipolarnimi magneti zagotavlja nežno naravno moč za vaše dobro počutje. Zagotavlja toploto in pomaga pri...

   Spletna cena: 150,00 €

   Magnetna bandaža za sklepe (poštnina ni vračunana v ceni)

   PODROBNOSTI:
   * število magnetov: 4* magnetna jakost: 0,08 Tesla* material: bombaž* barva: bela* širina: 250,00 mm
   OPIS:  *  Magnetna moč kot nar...

   Spletna cena: 135,00 €

   Magnetni masažnik tip 1926-1 (poštnina ni vračunana v ceno)

   Magnetni kamen-masažnik je odlična dodana vrednost pri klasični ročni masaži, saj le ta poskrbi za dodatno prekrvavitev na delu masaže.Tudi če ne uteg...

   Spletna cena: 64,90 €

   Spletno trgovino poganja - Moja Košarica