Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.

Kje nas najdete

Visoko pri Kranju, 4212 VisokoRAZSTAVNI SALON PE VISOKO PRI KRANJU:
Visoko 119,  4212 Visoko

Delovni čas vsak dan od 8.00 do 18.00
in izven delovnega čas na tel. št. 041 658 705

PRODAJNO MESTO IN RAZSTAVA:
LEKARNA ŽUŽEMBERK

magnetna palčka deteljica.PNG

MAGNETNA PALČKA ZA VODO ART.1175-1

Spletna cena: 34,90 €
Na zalogi
Šifra izdelka: 1175-1
Ocena izdelka
0/5

Opis izdelka

Magnetna palčka iz poliranega visokokakovostnega jekla v vodi ne spremeni barve.Uživanje priporočene količine dveh litrov vode dnevno vsekakor popestri in spremeni v blagodejni dnevni ritual za vso družino. 

 • Število magnetov: 1
 • Magnetna moč: 0,2 Tesla
 • Material: kirurško jeklo
 • Certifikat kakovosti: brez niklja
 • Barvna kombinacija: srebrna
 • Površinska obdelava: polirano-sijaj
 • Za vsakogar
  Pitje magnetne vode in nošenje magnetnega nakita predstavljata preventivo za celo družino.

  Zakaj je pomembno, da popijemo dovolj vode, še posebej magnetne?
  Voda uravnava vse funkcije našega organizma: srce, ožilje, mišice, metabolizem, prebavo, hlajenje telesa,.... Voda je temelj vsake naše celice. Zaradi vode se zavedamo, čutimo, razmišljamo. 

  Če je v telesu premalo vode, se pojavi nevarnost za ledvica in vse ostale funkcije v telesu. Tudi zaprtje je pogosto posledica užitja premajhne količine vode, kar pripomore k biološkemu staranju telesa.

  Poleg čistosti in mehkobe vode je najpomembnejši kriterij za zdravo vodo njena vitalna sila. Najbolj zdrava voda je voda direktno iz izvira. 

  Izvirska voda pride iz zemeljskih magnetnih polj in je napolnjena z energijo. Ima "zdravo" strukturo, s kroženjem in vibriranjem njenih molekul. Nosi vitalno silo.
  Voda, ki do nas pripotuje skozi vodovodni sistem, pa je sicer kemično čista, zato pitna, a psihično mrtva: nima magnetne energije, ki jo telesne celice potrebujejo, da se lahko obnavljajo. Tudi prekuhana ali zamrznjena voda izgubi svojo magnetno moč in vitalno silo.


  Revitalizirana voda s pomočjo magnetne palčke omogoča, da ustvarite magnetno polje neposredno v vodi, ki jo uživate. 

  Pod vplivom magnetov voda spremeni strukturo. Namesto v molekule se povezuje v trimere (po tri molekule skupaj), ki so najboljši za življenje. Spremenijo se gostota, viskoznost, prevodnost in kislost (pH) ter tudi površinska napetost, skratka vse, kar je pomembno za življenje in pospešitev presnovnih procesov, topnost proteinov, encimov,.... 

  Palčko postavimo v steklenico in po potrebi dodajamo vodo. Najboljši rezultati z magnetno palčko se pokažejo že po nekaj deset sekundah, ko se voda namagneti dvopolno. Tekočina zadrži magnetizem do 3 dni od začetka magnetenja. Priporočljivo je popiti kozarec vode vsaki dve uri. 

  Še posebej se magnetna voda priporoča med epidemijami gripe, kot preventiva ali pospešitev okrevanja, saj magnetna voda okrepi imunski sistem, prav tako pa močno vpliva na epitelne celice tankega črevesa, zato se peristaltika uredi in tudi zaprtje postane pozabljen problem.

  Naš nasvet: 
  Pijte VODO, ne čaj, sok, kavo, pivo, vino. Če vsako uro popijete samo en kozarec (0,2 l) vode, popiti dva litra na dan ni več tako velik problem. Poskrbite le, da bo poln kozarec vode vedno "pri roki".

  Dodatni podatki

  Moč magnetov: 2000

  Podobni izdelki v kategoriji

  Magnetni masažnik tip 1926-1 (poštnina ni vračunana v ceno)

  Magnetni kamen-masažnik je odlična dodana vrednost pri klasični ročni masaži, saj le ta poskrbi za dodatno prekrvavitev na delu masaže.Tudi če ne uteg...

  Spletna cena: 64,90 €

  MAGNETNO SRCE, artikel 177-1

  PODROBNOSTI PRODUKTA:-material: nerjaveče jeklo-odtenki: srebrni-druge lastnosti: graviranje-moč magneta: 0,22 Tesla-št. magnetov: 1-površinska obdela...

  Spletna cena: 39,90 €

  3009-1 MAGNETNI VLOŽKI USNJENI (poštnina ni vračunana v ceno)

  Naredite nekaj dobrega za sebe. Z magnetnimi vložki, ki so narejeni iz pravega usnja, bo vaša raven udobja pri hoji ali teku maksimalna.  Magnetni vlo...

  Spletna cena: 49,90 €

  Spletno trgovino poganja - Moja Košarica