Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.

Novice

Petek, 03. maj 2019

Posebnost za nove člane - velja do 31.5.2019

POSEBNO UGODNA VČLANITEV V MAJU2019! Članstvo Energetix v MAJU 2019 je brezplačno!
Včlanite se lahko na dva načina:
1.) Nakup nad 50€ (po rednih...

Več

VABILO NA  DOGODEK v maju 2019!
Ponedeljek, 27. maj 2019

VABILO NA DOGODEK v maju 2019!


Vabljeni na dogodek v maju v Ljubljani na temo odpravljanja bolečin s pomočjo novega aparata in nove tehnologije preko telefona.   ...

Več

Magnetna palčka za več kisika v vodi
Petek, 03. maj 2019

Magnetna palčka za več kisika v vodi

Voda uravnava vse funkcije našega organizma: srce, ožilje, mišice, metabolizem, prebavo, hlajenje telesa,.... Voda je temelj vsake naše celice. Zara...

Več

Kje nas najdete

Tržaška 116, Ljubljana in Visoko pri Kranju izmenično



PE LJUBLJANA: 

Tržaška 116, Ljubljana

Tel. 041 658 705

Delovni čas:

Pon.- Čet: 09.00 - 18.00 , po predhodnem naročilu zaradi terenskega dela

Naročila sprejemamo tudi po predhodnem naročilu izven delovnega časa na info@energetix.si ali po telefonu 041 658-705


PE VISOKO: 

Visoko 119, Visoko

Po naročilu na tel. 041 658 705

Politika varstva osebnih podatkov

POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

Kakšen je  cilj zbiranja  in obdelovanja osebnih podatkov s strani podjetja  Magnavel d.o.o.? 

Glavni cilj podjetja Magnavel d.o.o.  je tako člane kot nečlane vsakomesečno in po potrebi tudi tedensko obveščati o dogodkih, ki jih namerava podjetje Magnavel d.o.o. organizirati za svoje člane in nečlane, o spremembah poslovne politike poslovanja, o planiraranih predstavitvah za svoje izdelke na terenu, o morebitnih akcijah, nagradnih igrah,  ki zadevajo samo člane, oziroma nečlane, o novostih, vezano na prodajni program in pridobivanja novih članov in s tem doseči kupčevo optimalno zadovoljstvo in tako doseči  zvestobo in zaupanje slehernega kupca.

Podjetje Magnavel d.o.o. obdeluje prejete osebne podatke izključno na podlagi privolitve in samo za namen , za katerega so bili osebni podatki poslani v podjetje Magnavel d.o.o., naj si bodi v elektronski obliki, oziroma po pošti, ali pa so obrazci (Pogodba o članstvu) izročeni osebno, na primer ob raznih dogodkih, ki ima za posledico samodejno  in brezplačno včlanitev udeleženca  strokovne predstavitve  blagovne znamke Energetix, Detoxamin in Sanovita, katere ekskluzivno za Slovenijo zastopa družba Magnavel d.o.o.

Podjetje Magnavel d.o.o. zbira in obdeluje izključno le tiste osebne podatke, ki so bili posredovani ob prijavi na določeno storitev (prijava na e-novice, prijava na zahtevek za katalog , prijava na dogodke, prijava na izobraževanja, prijava za pridobitev ponudbe, prijava v spletno trgovino in nakup , včlanitev,  itd), oziroma, ki so bili posredovani kot kontaktni podatki z namenom dodatnega informiranja s strani podjetja Magnavel d.o.o.(spletni kontaktni obrazec) Ti osebni podatki so lahko: elektronski naslov , ime in priimek, naslov bivališča, telefonska številka, ….. in privolitev v obdelavo teh osebnih podatkov.

Z obiskom spletne strani pa s pomočjo t.i. piškotkov podjetje Magnavel d.o.o. zbira informacije tudi o tem, kolikokrat ena oseba obišče spletno stran in katera vsebina na spletni strani jo najbolj pritegne. Piškotki podjetju omogočajo optimizacijo spletne strani glede na želje in zanimanje obiskovalca spletne strani in s tem je omogočeno tudi večje zadovoljstvo obiskovalca ob nadaljnih obiskih spletne strani podjetja Magnavel.

Kdo obdeluje osebne podatke?

Upravljalec osebnih podatkov je družba Magnavel d.o.o., Visoko 119, 4212 Visoko.

Kontaktni osebi za varstvo osebnih podatkov sta Črnič Darko in Metka Trojar.

Posredovane osebne podatke obdeluje s strani podjetja Magnavel d.o.o. pooblaščene osebe , ki so usposobljene za zagotavljanje celotnega varstva osebnih podatkov.

Kako je zagotovljeno varstvo osebnih podatkov?

Podjetje Magnavel d.o.o. kot upravljalec osebnih podatkov spoštuje zasebnost in se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez privolitve ne bo posredovalo tretji osebi , oziroma jih uporabilo v druge namene , kot v le te namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.

Osebne podatke družba Magnavel d.o.o. obdeluje v skladu z zahtevami  veljavne in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Za namen varstva osebnih podatkov  ima družba Magnavel d.o.o. sprejet interni pravilnik o varstvu osebnih podatkov. Vsak posameznik ima pravico, da se na zahtevo seznani s pravilnikom podjetja Magnavel d.o.o.

Koliko časa so hranjeni osebni podatki?

Osebni podatki , ki so  posredovani na družbo Magnavel d.o.o. , se obdelujejo le toliko časa, kolikor je potrebno , da se izpolni namen, za katerega so bili posredovani. V kolikor so osebni podatki posredovani za namen boljšega informiranja, se le ti zbirajo in obdelujejo do preklica posameznika , podan kadarkoli na naslov info@energetix.si.

Ali se lahko zahteva izbris osebnih podatkov?

Da, izbris osebnih podatkov se lahko zahteva kadarkoli na naslov info@energetix.si.

Kakšne so še pravice imetnika osebnih podatkov, ki jih je posredoval, oziroma jih posreduje?

Podjetje Magnavel d.o.o. ima obveznost, da obdeluje osebne podatke le za namen, za katerega so bili podatki posredovani. Oseba, ki je posredovala osebne podatke družbi Magnavel d.o.o, lahko kadarkoli kontrolira izvrševanje te obveznosti. Lahko tudi kadarkoli prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov, zahteva, da podjetje Magnavel d.o.o. omogoči  vpogled  v osebne podatke, ki jih obdeluje, zahteva, da podjetje Magnavel d.o.o. posreduje podatke (kopijo, izpis) o bdelavi osebnih podatkov. Prav tako lahko zahteva, da podjetje Magnavel d.o.o. posreduje njegove osebne podatke na njegovo zahtevo drugi fizični osebi, oziroma pravni osebi.

Vsa morebitna vprašanja ali zahtevke družba Magnavel  d.o.o. evidentira na elektronskem naslovu info@energetix.si. Za varstvo osebnih podatkov, ki so posredovani podjetju Magnavel d.o.o., je pristojen Črnič Darko.

Podjetje Magnavel d.o.o. bo na zahtevo posameznika odgovorilo v najkrajšem možnem času, oziroma najkasneje v roku 30 dni.

V primeru, da posameznik, ki je družbi Magnavel d.o.o. posredoval osebne podatke, na zahtevek za vpogled, popravek, prepoved obdelave, prenos podatkov ali izbris podatkov ni zadovoljen, oziroma meni, da so mu kršene pravice do varstva osebnih podatkov, se lahko pritoži nacionalnemu nadzornemu organu, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.   

 


Novo v trgovini

ZAPESTNICA TIP 3651-1

PODROBNOSTI O IZDELKU:
* število magnetov: 1* magnetna jakost: 0,12 Tesla* material: nerjaveče jeklo* površinska tekstura: polirana* velikost: SL* ...

Spletna cena: 59,00 €

OBESEK - TIP 3650-1

PODROBNOSTI O IZDELKU:
* število magnetov: 1* magnetna jakost: 0,12 Tesla* material: nerjaveče jeklo* površinska tekstura: polirana* za dame* dolži...

Spletna cena: 55,00 €

Otroška zapestnica dvojna TIP 3624-1 z drsnikom

Svetlozelena zapestnica za otroke neizogibno izstopa. Glede na vaše razpoloženje lahko kombinirate več drsnikov. Za spremembe velikosti po meri l...

Spletna cena: 39,00 €

Izdelki v akciji

Magnetni povoj za hrbet tip MW 5000

Magnetna bandaža podjetja Energetix s svojimi bipolarnimi magneti zagotavlja nežno naravno moč za vaše dobro počutje. Zagotavlja toploto in pomaga pri...

Popust: -0,00%
Spletna cena: 150,00 €

uhani tip 2714-1

Uhani s kristali Swarovski  v zeleni barvi na sredini, okrogle oblike so lahki in manjši, tako, da se jih lahko nosi podnevi in ponoči, saj pogos...

Popust: -48,97%
Spletna cena: 19,90 €

obesek tip 2718-1

Unikaten obesek v obliki rože je moden obesek, ki se lahko nosi na daljši, ali pa na krajši verižici. Sestava je kirurško jeklo, v kombinaciji s kamni...

Popust: -40,00%
Spletna cena: 33,00 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica