Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.

Novice

POSEBNA SPOMLADANSKA PONUDBA IN DARILNI BON
Četrtek, 07. april 2022

POSEBNA SPOMLADANSKA PONUDBA IN DARILNI BON

Posebna pomladanska ponudba ponudba v aprilu in maju je v znamenju številnih praznovanj, od birme, krsta, obhajila, Velike noči, obletnic in še in še....

Več

POSEBNO DARILO V JANUARJU 2022-darilni bon- 20%
Ponedeljek, 29. november 2021

POSEBNO DARILO V JANUARJU 2022-darilni bon- 20%

Samo v mesecu JANUARJU Vam Energetix podari posebno darilo v obliki darilnega bona, ki ga lahko koristitie ob vsakem nakupu v mesecu JANUARJU 2022.v v...

Več

ČRNI PETEK IN IZJEMNI POPUSTI-50%
Četrtek, 18. november 2021

ČRNI PETEK IN IZJEMNI POPUSTI-50%

Ponudba velja do konca meseca, oziroma do odprodaje zalog pregled ponudbe na naslednji povezavihttps://mailchi.mp/8f791c32a736/rni-petek...

Več

Kje nas najdete

Visoko pri Kranju, 4212 Visoko



RAZSTAVNI SALON PE VISOKO PRI KRANJU:
Visoko 119,  4212 Visoko

Delovni čas vsak dan od 8.00 do 18.00
in izven delovnega čas na tel. št. 041 658 705

PRODAJNO MESTO IN RAZSTAVA:
LEKARNA ŽUŽEMBERK

Politika varstva osebnih podatkov

POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

Kakšen je  cilj zbiranja  in obdelovanja osebnih podatkov s strani podjetja  Magnavel d.o.o.? 

Glavni cilj podjetja Magnavel d.o.o.  je tako člane kot nečlane vsakomesečno in po potrebi tudi tedensko obveščati o dogodkih, ki jih namerava podjetje Magnavel d.o.o. organizirati za svoje člane in nečlane, o spremembah poslovne politike poslovanja, o planiraranih predstavitvah za svoje izdelke na terenu, o morebitnih akcijah, nagradnih igrah,  ki zadevajo samo člane, oziroma nečlane, o novostih, vezano na prodajni program in pridobivanja novih članov in s tem doseči kupčevo optimalno zadovoljstvo in tako doseči  zvestobo in zaupanje slehernega kupca.

Podjetje Magnavel d.o.o. obdeluje prejete osebne podatke izključno na podlagi privolitve in samo za namen , za katerega so bili osebni podatki poslani v podjetje Magnavel d.o.o., naj si bodi v elektronski obliki, oziroma po pošti, ali pa so obrazci (Pogodba o članstvu) izročeni osebno, na primer ob raznih dogodkih, ki ima za posledico samodejno  in brezplačno včlanitev udeleženca  strokovne predstavitve  blagovne znamke Energetix, Detoxamin in Sanovita, katere ekskluzivno za Slovenijo zastopa družba Magnavel d.o.o.

Podjetje Magnavel d.o.o. zbira in obdeluje izključno le tiste osebne podatke, ki so bili posredovani ob prijavi na določeno storitev (prijava na e-novice, prijava na zahtevek za katalog , prijava na dogodke, prijava na izobraževanja, prijava za pridobitev ponudbe, prijava v spletno trgovino in nakup , včlanitev,  itd), oziroma, ki so bili posredovani kot kontaktni podatki z namenom dodatnega informiranja s strani podjetja Magnavel d.o.o.(spletni kontaktni obrazec) Ti osebni podatki so lahko: elektronski naslov , ime in priimek, naslov bivališča, telefonska številka, ….. in privolitev v obdelavo teh osebnih podatkov.

Z obiskom spletne strani pa s pomočjo t.i. piškotkov podjetje Magnavel d.o.o. zbira informacije tudi o tem, kolikokrat ena oseba obišče spletno stran in katera vsebina na spletni strani jo najbolj pritegne. Piškotki podjetju omogočajo optimizacijo spletne strani glede na želje in zanimanje obiskovalca spletne strani in s tem je omogočeno tudi večje zadovoljstvo obiskovalca ob nadaljnih obiskih spletne strani podjetja Magnavel.

Kdo obdeluje osebne podatke?

Upravljalec osebnih podatkov je družba Magnavel d.o.o., Visoko 119, 4212 Visoko.

Kontaktni osebi za varstvo osebnih podatkov sta Črnič Darko in Metka Trojar.

Posredovane osebne podatke obdeluje s strani podjetja Magnavel d.o.o. pooblaščene osebe , ki so usposobljene za zagotavljanje celotnega varstva osebnih podatkov.

Kako je zagotovljeno varstvo osebnih podatkov?

Podjetje Magnavel d.o.o. kot upravljalec osebnih podatkov spoštuje zasebnost in se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez privolitve ne bo posredovalo tretji osebi , oziroma jih uporabilo v druge namene , kot v le te namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.

Osebne podatke družba Magnavel d.o.o. obdeluje v skladu z zahtevami  veljavne in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Za namen varstva osebnih podatkov  ima družba Magnavel d.o.o. sprejet interni pravilnik o varstvu osebnih podatkov. Vsak posameznik ima pravico, da se na zahtevo seznani s pravilnikom podjetja Magnavel d.o.o.

Koliko časa so hranjeni osebni podatki?

Osebni podatki , ki so  posredovani na družbo Magnavel d.o.o. , se obdelujejo le toliko časa, kolikor je potrebno , da se izpolni namen, za katerega so bili posredovani. V kolikor so osebni podatki posredovani za namen boljšega informiranja, se le ti zbirajo in obdelujejo do preklica posameznika , podan kadarkoli na naslov info@energetix.si.

Ali se lahko zahteva izbris osebnih podatkov?

Da, izbris osebnih podatkov se lahko zahteva kadarkoli na naslov info@energetix.si.

Kakšne so še pravice imetnika osebnih podatkov, ki jih je posredoval, oziroma jih posreduje?

Podjetje Magnavel d.o.o. ima obveznost, da obdeluje osebne podatke le za namen, za katerega so bili podatki posredovani. Oseba, ki je posredovala osebne podatke družbi Magnavel d.o.o, lahko kadarkoli kontrolira izvrševanje te obveznosti. Lahko tudi kadarkoli prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov, zahteva, da podjetje Magnavel d.o.o. omogoči  vpogled  v osebne podatke, ki jih obdeluje, zahteva, da podjetje Magnavel d.o.o. posreduje podatke (kopijo, izpis) o bdelavi osebnih podatkov. Prav tako lahko zahteva, da podjetje Magnavel d.o.o. posreduje njegove osebne podatke na njegovo zahtevo drugi fizični osebi, oziroma pravni osebi.

Vsa morebitna vprašanja ali zahtevke družba Magnavel  d.o.o. evidentira na elektronskem naslovu info@energetix.si. Za varstvo osebnih podatkov, ki so posredovani podjetju Magnavel d.o.o., je pristojen Črnič Darko.

Podjetje Magnavel d.o.o. bo na zahtevo posameznika odgovorilo v najkrajšem možnem času, oziroma najkasneje v roku 30 dni.

V primeru, da posameznik, ki je družbi Magnavel d.o.o. posredoval osebne podatke, na zahtevek za vpogled, popravek, prepoved obdelave, prenos podatkov ali izbris podatkov ni zadovoljen, oziroma meni, da so mu kršene pravice do varstva osebnih podatkov, se lahko pritoži nacionalnemu nadzornemu organu, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.   

 


Novo v trgovini

Zapestnica roža življenja tip 3984

Nova fleksibilna zapestnica sodi med najbolj priljubljene zaradi simbola, ki pomeni življenje in je skupaj z obeskom v enakem motivu ekskluzivni kompl...

Spletna cena: 59,00 €

OBESEK artikel 3710-1

PODROBNOSTI O PRODUKTU:-sestava: nerjaveče jeklo, kristal-združljivost z ogrlico: B (3,7)-moč magneta: 0,12 Tesla-št. magneta: 1-površinska obdelava: ...

Spletna cena: 29,90 €

PRSTAN, artikel 8042-1

PODROBNOSTI O PRODUKTU:-sestava: nerjaveče jeklo-moč magneta: 0,12 Tesla-št. magneta: 1-površinska obdelava: polirana-namenjeno: ženskam 
OPIS...

Spletna cena: 44,90 €

Izdelki v akciji

FILIGRANSKI NAKIT ZA GLEŽENJ Z ELEMENTI V OBLIKI SRCA, artikel 1775-1

PODROBNOSTI PRODUKTA:-sestava: nerjaveče jeklo-barva: srebrna-velikost: M-XL-moč magneta: 0,12 Tesla-št. magnetov: 4-površinska obdelava: polirana-nam...

Popust: -27,31%
Spletna cena: 29,00 €

Panaceo Basic Detox zeolit krema, 50 mL + SKINPOWDER

OpisPanaceo Basic Detox zeolit krema je primerna za nego iritirane kože - primerna je za celo družino in je povsem naravna.Zeolit krema odpira regener...

Popust: -0,00%
Spletna cena: 39,00 €

MAGNETNA PALČKA, artikel 3809-1

PODROBNOSTI O PRODUKTU:-sestava: nerjaveče jeklo-barva: srebrna-moč magneta: 0,2 Tesla-št. magneta: 1-površinska obdelava: polirana

OPIS PRODUK...

Popust: -24,81%
Spletna cena: 30,00 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica