Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Prijavite se na elektronska obvestila in bodite obveščeni o novostih.

Novice

Petek, 03. maj 2019

Posebnost za nove člane - velja do 31.5.2019

POSEBNO UGODNA VČLANITEV V MAJU2019! Članstvo Energetix v MAJU 2019 je brezplačno!
Včlanite se lahko na dva načina:
1.) Nakup nad 50€ (po rednih...

Več

VABILO NA  DOGODEK v maju 2019!
Ponedeljek, 27. maj 2019

VABILO NA DOGODEK v maju 2019!


Vabljeni na dogodek v maju v Ljubljani na temo odpravljanja bolečin s pomočjo novega aparata in nove tehnologije preko telefona.   ...

Več

Magnetna palčka za več kisika v vodi
Petek, 03. maj 2019

Magnetna palčka za več kisika v vodi

Voda uravnava vse funkcije našega organizma: srce, ožilje, mišice, metabolizem, prebavo, hlajenje telesa,.... Voda je temelj vsake naše celice. Zara...

Več

Kje nas najdete

Tržaška 116, Ljubljana in Visoko pri Kranju izmeničnoPE LJUBLJANA: 

Tržaška 116, Ljubljana

Tel. 041 658 705

Delovni čas:

Pon.- Čet: 09.00 - 18.00 , po predhodnem naročilu zaradi terenskega dela

Naročila sprejemamo tudi po predhodnem naročilu izven delovnega časa na info@energetix.si ali po telefonu 041 658-705


PE VISOKO: 

Visoko 119, Visoko

Po naročilu na tel. 041 658 705

Obvestilo o varstvu osebnih podatkov

OBVESTILO O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV, KI SE POŠILJAJO PREKO KONTAKNEGA SPLETNEGA OBRAZCA

Komu so namenjeni osebni podatki, navedeni na spletnem obrazcu?

Z izpolnitvijo in potrditvijo kontaktnega spletnega obrazca, ki je dostopen na spletni strani družbe Magnavel d.o.o, posredujete osebne podatke, navedene na spletnem obrazcu, družbi Magnavel d.o.o., Visoko 119, 4212 Visoko (v nadaljevanju podjetje Magnavel)

Na podlagi vaše privolitve, oddane preko spletnega obrazca, vas bo podjetje Magnavel obveščal o svojih prodajnih novostih in dodatno informiralo o svojem prodajnem programu in pogojih, ter spremembah članstva (v nadaljevanju trženje).

Podjetje Magnavel, kot upravljalec osebnih podatkov, spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez vaše privolitve ne bo posredovalo tretji osebi, oziroma jih uporabilo v druge namene, kot v namene, za katere so bili osebni podatki posredovani.

Podjetje Magnavel osebne podatke obdeluje v skladu z zahtevami veljavne evropske in nacionalne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov. Za namen varstva osebnih podatkov ima sprejet interni pravilnik o varnosti osebnih podatkov. Povzetek pravilnika-Politika varstva osebnih podatkov –je javno objavljen na spletni strani podjetja. Vsak posameznik ima poleg seznanitve s politiko varstva osebnih podatkov pravico, da se na zahtevo seznani tudi z internim pravilnikom podjetja Magnavel.

Kakšen je postopek pošiljanja osebnih podatkov, navedenih na spletnem obrazcu?

Na spletni strani podjetja Magnavel izpolnite kontaktni spletni obrazec, na katerem morate vpisati vaše ime in priimek, ter vaš elektronski naslov. Zaželjena je tudi vaša telefonska številka.

Izpolnjeni kontaktni obrazec  morate še potrditi s klikom na gumb. S to potrditvijo dovoljujete, da podjetje Magnavel vaše osebne podatke, ki ste jih navedli na spletnem obrazcu, uporabi za namen trženja in s tem posredovanja novosti o prodajnih ponudbah, ter hkrati potrjujete, da ste seznanjeni z obvestilom o varstvu osebnih podatkov, s Politiko varstva osebnih podatkov, ter z možnostjo, da vašo privolitev kadarkoli prekličete.

Na osnovi izpolnjenega kontaktnega obrazca in potrditve elektronskega sporočila  boste prejemali informacije na vaš elektronski naslov.

Koliko časa in za kakšen namen podjetje Magnavel obdeluje vaše osebne podatke?

Vaše podatke, ki jih navedete na spletnem kontaktnem, bo podjetje Magnavel hranilo v evidenci  le za namen trženja, oziroma posredovanja novosti o prodajni ponudbi . Vaši podatki se bodo hranili do vašega preklica na elektronski naslov info@energetix.si, oziroma z ustrezno označitvijo odjave ali preklica ob prejemu e-sporočila s strani podjetja Magnavel

Kdo so uporabniki podatkov in ali se bodo podatki posredovali tretjim osebam?

Uporabnik podatkov je Magnavel , ki vaših osebnih podatkov ne bo nikoli posredovalo tretjim osebam, razen v primeru vaše privolitve.

Kako bo podjetje Magnavel uporabljalo vaše osebne podatke, ki jih posredujete preko spletnega obrazca in kako so le ti zavarovani v podjetju Magnavel?

Osebne podatke, ki jih posredujete preko kontaktnega spletnega obrazca, bo podjetje Magnavel uporabilo izključno za namen, oziroma več namenov, za katere ste osebne podatke posredovali.

Zavarovanje osebnih podatkov poteka skladno z določili Pravilnika o varstvu osebnih podatkov. Po prejemu obrazcev v podjetje Magnavel, se le ti preko računalniškega sistema in gesla, ter pooblaščene osebe vnesejo v ustrezno evidenco. Dostop do prostorov družbe je ustrezno zavarovan.

Kakšne so vaše pravice v zvezi z posredovanimi osebnimi podatki?

Podjetje Magnavel se obvezuje, da obdeluje osebne podatke le za namen, za katerega ste osebne podatke posredovali. Kadarkoli lahko prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov, zahtevate, da vam podjetje Magnavel omogoči vpogled v vaše osebne podatke, ki jih obdeluje, zahtevate, da vam posreduje podatke (kopijo, izpis) o obdelavi vaših osebnih podatkov ali zahtevate popravek, prepoved obdelave ali izbris vaših osebnih podatkov.

Vsa morebitna vpršanja ali zahtevke posredujte na info@energetix.si, elektronski naslov podjetja Magnavel .

V primeru, da z odgovorom  podjetja Magnavel na vaš zahtevek za preklic obdelave, vpogled, popravek, prepoved obdelave, prenos podatkov ali izbris podatkov niste zadovoljni, oziroma menite , da so vam kršene pravice do varstva osebnih podatkov, se lahko pritožite nacionalnemu nadzornemu organu, na naslov: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec , Zaloška 59, 1000 Ljubljana.

Upravljalec osebnih podatkov je Magnavel d.o.o., Visoko 119, 4212 Visoko, info@energetix.si, kontaktna oseba je Metka Trojar, oziroma Darko Črnič .    


Novo v trgovini

ZAPESTNICA TIP 3651-1

PODROBNOSTI O IZDELKU:
* število magnetov: 1* magnetna jakost: 0,12 Tesla* material: nerjaveče jeklo* površinska tekstura: polirana* velikost: SL* ...

Spletna cena: 59,00 €

OBESEK - TIP 3650-1

PODROBNOSTI O IZDELKU:
* število magnetov: 1* magnetna jakost: 0,12 Tesla* material: nerjaveče jeklo* površinska tekstura: polirana* za dame* dolži...

Spletna cena: 55,00 €

Otroška zapestnica dvojna TIP 3624-1 z drsnikom

Svetlozelena zapestnica za otroke neizogibno izstopa. Glede na vaše razpoloženje lahko kombinirate več drsnikov. Za spremembe velikosti po meri l...

Spletna cena: 39,00 €

Izdelki v akciji

Magnetni povoj za hrbet tip MW 5000

Magnetna bandaža podjetja Energetix s svojimi bipolarnimi magneti zagotavlja nežno naravno moč za vaše dobro počutje. Zagotavlja toploto in pomaga pri...

Popust: -0,00%
Spletna cena: 150,00 €

uhani tip 2714-1

Uhani s kristali Swarovski  v zeleni barvi na sredini, okrogle oblike so lahki in manjši, tako, da se jih lahko nosi podnevi in ponoči, saj pogos...

Popust: -48,97%
Spletna cena: 19,90 €

obesek tip 2718-1

Unikaten obesek v obliki rože je moden obesek, ki se lahko nosi na daljši, ali pa na krajši verižici. Sestava je kirurško jeklo, v kombinaciji s kamni...

Popust: -40,00%
Spletna cena: 33,00 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica